Team Superselma skaper lysglimt til kreftsyke barn


Barn som kjemper for sine liv i sin tøffe kamp mot kreftsykdom fortjener positive opplevelser. LYSGLIMT som vi kaller det er en viktig del av den mentale biten av å holde seg sterk og utholdende. Opplevelser som tar de bort fra sykdom og behandlinger.Tommy Kristiansen

Innlegget er sendt inn av Tommy Kristiansen – far til Selma og kreativ leder i SuperSelma-prosjektet.

superselma.no →

SuperSelma

Superselma ble etablert da vår datter Selma fikk Leukemi i 2013. Team Superselma ble kort tid etterpå startet for å engasjere menn og kvinner, unge som gamle, trente som utrente, til å bli med å sykle for å skape lysglimt til kreftsyke barn i Norge. Positive opplevelser som gir styrke og utholdenhet til å stå i den tøffe kampen mot kreften.

I dag er Superselma-prosjektet og Team Superselma fusjonert med Støtteforeningen for Kreftrammede. En solid forening som har holdt på i mange år med omsorg, glede og kompetanseheveing til helsepersonell i Norge (superselma.no).

Team SuperSelma

Team Superselma deltar på flere arrangementer i løpet av året. Både løping og sykling. Birkebeinerrittet er vårt store mål. I år er 3.gang vi stiller til start. I 2016 ble vi det største laget som stilte til start. Både når det kommer til synlighet og antall syklister. Det er vi veldig stolte av! Vi sykler for å skape LYSGLIMT til barn som blir behandlet for kreft.

«I 2016 ble vi det største laget som stilte til start.»
– Tommy Kristiansen
Fortjener positive opplevelser

Barn som kjemper for sine liv i sin tøffe kamp mot kreftsykdom fortjener positive opplevelser. LYSGLIMT som vi kaller det er en viktig del av den mentale biten av å holde seg sterk og utholdene. Opplevelser som tar de bort fra sykdom og behandlinger.
Dette er noe vi i Superselma ønsker å gi til barn med kreft.Hvordan kan du bidra

Har du lyst å bidra kan du kjøpe sykkeltøy i vår nettbutikk (følg knappen under). Om du ønsker å delta i Birken med oss kan du sende en mail til Tommy.

Nettside:team-superselma →

Nettbutikk:superselma.no/nettbutikk →

E-post (Tommy):tommy@sfk.no →

Del dette innlegget:

Fikk du med deg disse?:
Artikler & Innlegg →