Sykkel og vakker natur

Norsk Sykling er for deg som ferdes i Norge på to hjul. Enten du allerede ruller rundt eller har et ønske om å gjøre det. Enten du tråkker opp ulente fjellsider eller rundt i den urbane jungel. En tur på sykkelen er ikke bare en reise fra A til B. Magien ligger i mellom...

Norge rundt

Fjorder, fjell, midnattsol og nordlys. Fra vilt kystlandskap til det barske høyfjellet. På landet eller i byen. På asfalt, i terrenget, på snø eller innendørs. Gjennom alle årstider. En syklist ser Norge fra et unikt perspektiv.

Se Norge rundt

Artikler & Innlegg

Her finner du artikler og innlegg skrevet av både oss og deg. Norsk Sykling er et nettsted både for og av deg som ferdes på sykkel. Sitter du på en historie fra et ritt, en tur eller et prosjekt - send det inn og få det publisert her.

Se Artikler & Innlegg

For alle på to hjul

Fra hverdags- og tursyklisten til hobbymosjonisten eller proffen. Enten du driver med landevei, terrengsykling, sykkelkross, trial, bane, utfor eller triatlon. Enten du tar frem sykkelen en sjelden gang eller du har den stående ved siden av eller oppi senga mens du sover.

En tur på sykkelen er ikke bare en reise fra A til B. Magien ligger i mellom…

Foto: Jan H. Finstad

Kontakt

Har du ris eller ros? Kanskje et tips eller et innlegg du vil dele? Oppdaget noe feil på siden? Eller helt andre ting. Send oss en e-post: post@norsksykling.no, eller bruk skjemaet under.


  Ditt navn (må fylles ut):

  E-post (må fylles ut):

  Emne:

  Melding:

  Shut up legs!

  Jens Voigt

  Foto: Morten Sundstøl Trædal