Lofoten er vilt og vakkert!

Bli med Andreas Tonelli og Yellow Travel til guidede dager i Lofoten.

FOTO: ANDREAS TONELLI

Bildene under er sendt inn av Andreas Tonelli. MTB-guide og ekspert på Lofoten med base i Dolomittene. Besøk gjerne hans profil på instagram ved å følge knappen under.@andreas_tonelli →

Lofoten

Lofoten er en øygruppe i Nordland fylke, vest i havet nord for Polarsirkelen. De største øyene fra øst til vest er Austvågøya, Gimsøya, Vestvågøya, Flakstadøya, Moskenesøya, Værøy og Røst.

Navnet er en moderne form av Lofotr, som er det gamle navnet på Vestvågøy.

Kjent for en særegen natur med fjell og tinder, storhav og lune viker, strender og store uberørte landområder.

«Dette stedet er overveldene vakkert»
– Lonely Planet


– Se flere bilder i bunnen.

Lyst til å oppleve Lofoten fra sykkelsetet – i terrenget?

Da kan du bli med Andreas Tonelli og Yellow Travel i august/september. De arrangerer guidede dager her fra 24 august til 1 september og fra 1 til 9 september. Du bør ha tråkket litt fra før og ha styrke og kondisjon for ca 1000 høydemeter opp og ned hver dag.

Yellow Travel

Yellow Travel er reisespesialister for unike opplevelsesturer både med ski og terrengsykkel. Destinasjonene er «Top Spots» borte fra vanlig kjas og mas. De lover optimale forhold, fremragende planlegging og de beste håndplukkede guidene med løfte og forpliktelse til å guide deg utenfor allfarvei.

De kjenner Norge godt og har vært på reiser i skandinavia på ski i mange år. I nært samarbeid med Andreas Tonelli «ekspert på terrengsykling i Lofoten» har de utviklet et program fullt av adrenalin.

Herlige stigninger og tekniske utforkjøringer kombinert med fantastisk utsikt over verdens vakreste skjærgård. Lofoten kombinerer imponerende fjell og spisse topper, åpent hav og idylliske fjorder, romantiske hvite sandstrender og uberørt landskap, viltre fosser, og selvfølgelig, fantastiske løyper fra fjelltoppene hele veien ned til havet.

Dagene byr ikke bare på sykkel. De overnatter flott og tar hver kveld fatt på en deilig kulinarisk reise hvor havet, med sitt utvalg av sjømat, står i sentrum. Med litt flaks får du med deg nordlyset også. Sjansen for det er best i månedene september til oktober.

Høres dette spennede ut? Følg knappen under for mer info.

…og god tur!

YellowTravel – Lofoten →

Lofoten

Del denne posten:

Siste poster fra Lofoten under «NORGE RUNDT»: