Klatretrøya – «Tryvann»


Vi hyller klatringen opp til Tryvann med en trøye av fineste kvalitet. Tilgjengelig nå i en kort periode. Kan bestilles til og med fredag 28/4. Gjør som Lars Petter og gi bakken respekten den fortjener!Klatretrøya

Med «klatretrøya» vil vi fremover hylle noen av de deiligste bakkene Norge har å by på gjennom trøyer med spesialdesignede motiver. Dette er «Casual Clothing» – altså trøyer du har på til hverdags og fest. I høy kvalitet. Startskuddet har gått med «Tryvanntrøya» og vi vil senere tråkke oss oppover mange høydemeter med både Juvass, Trollstigen, Dalsnibba, Stalheimskleiva osv. Du vil også få mulighet til å stemme frem din favoritt og være med å bestemme hvilke vi lanserer neste gang. Følg med!

Tryvann

Ingen klatringer i Norge er mer kjent enn den fra Gressbanen til Tryvann. 5,5 kilometer med syv prosent stigning i snitt fordelt over 372 høydemeter.

Strekingen som også er et av de mest kjente Stravasegmentene i landet har blitt tråkket opp nærmere 37 000 ganger, og stadig settes det nye rekorder. Den nåværende innehaveren heter Carl Fredrik Hagen og tok tilbake tittelen «klatrekonge» i fjor høst da han klokket inn på tiden 13 minutter og 6 sekunder.

Den legendariske bakken har også gitt opprinnelsen til egen sykkelklubb, Tryvann CK, og regnes som den ultimate formtestbakken på Østlandet.

Høy kvalitet

Trøya er av høy kvalitet med et fortjent design. Dette er ikke en typisk «reklametrøye» med et «plastaktig» trykk presset på. Illustrasjonen er printet rett på stoffet for best mulig holdbarhet og komfort. Når vi først tok valget å tilby et produkt så er det viktig for oss at kvaliteten er tipp top notch.

Trøya

Lang, tettsittende, med rund hals, smale ermer og smal rib i kraven. Dobbeltsømmer og sidesøm. Fåes i både herre- og damemodell. Se bilder under (merk at også damemodellen er grå – altså ikke sort som på bildet).

Materiale: 85% bomull og 15% Viscose.
Vekt: 165g/m2
Størrelser: Fra S til 2XL (damer til XL)Bestilling

Trøya kan bestilles til og med fredag 28/4. Send oss litt info i skjemaet under så tar vi kontakt med mer informasjon. Har du spørsmål – send oss gjerne en mail: post@norsksykling.no

Pris: 499,-

+ frakt (45,-)