Vinn signert trøye av Edvald Boasson Hagen!

Vi gir bort en signert trøye av Edvald

Alt du trenger å gjøre er følgende:

Følg oss på facebook


Følg vår facebook-side. Søk etter NorskSykling eller følg knappen under. Fremover vil du da få sykkelglede, storslått natur og NorskSykling rett i feeden din – og det er jo ikke så dumt…

/NorskSykling →

Du er nå med i trekningen!

Vi legger alle våre følgere (nye og gamle) inn hos random.org for en rettferdig og tilfeldig trekning. Følger du oss fra før er du altså allerede med i trekningen.

En heldig vinner kåres rett over på nyåret.

NB: Vi kjører denne giveawayen på både facebook og instagram. Har du lyst til å doble vinnersjangsen din kan du også delta på instagram. Søk oss opp på @norsksykling der.



Edvald Boasson Hagen

De aller fleste her kjenner nok til denne svært hyggelige kaffenyteren fra Rudsbygd – men allikevel… Edvald sykler for det sørafrikanske UCI WorldTour-laget Team Dimension Data. Syklet tidligere for det britiske laget Team Sky i fem sesonger fra 2010 til 2014, og det amerikanske laget HTC-Highroad i to sesonger fra 2008 til 2009. Har gjort seg bemerket med en rekke topp-plasseringer. Temporytter og sprinter. Er også meget god på brostein, samt at han er kjent for sine kvaliteter som bruddrytter. Du finner Edvald på instagram også. Følg gjerne knappen under for å besøke hans profil der.

@edvaldbh →